مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهر تهران با بيان اينکه تا پايان سال جاري بايد ظرفيت توليد کمپوست روزانه در تهران به 1500 تن برسد، گفت: هماکنون 90 درصد اين برنامه محقق شده است.
به گزارش همشهري آنلاين:سيد محمد فياض در گفتوگو با ايسنا، با بيان اينکه دفن زباله بايد طي برنامه پنجم توسعه در شهرهاي بالاي 200 هزار نفر به صفر برسد، اظهار کرد: يکي از روشهاي تحقق اين هدف توليد کمپوست از زباله تر است.
چطور در خانه کمپوست توليد کنيم؟وي با بيان اينکه امروز 65 درصد زباله توليدي در شهر تهران «تر» است، گفت: با استفاده از اين ظرفيت ميتوان به حجم بالايي از کمپوست دست يافت و از منافع زباله بهرهمند شد.
فياض با اشاره به برنامهريزي سازمان مديريت پسماند در دو سال اخير براي افزايش توليد کمپوست، اظهار کرد: تا پايان سال 91 بايد به مرحله توليد روزانه 1500 تن کمپوست برسيم که هم اکنون 90 درصد اين برنامهها محقق شده است.به گفته وي، فضاي اشغال شده براي 7000 تن زباله توليدي روزانه در تهران معادل سه برابر يک زمين فوتبال است که ميتوان بخش عمده اين ميزان را که شامل زباله «تر» ميشود به کمپوست تبديل کرد.
فياض در ادامه با اشاره به ارتقاي کيفيت کمپوست توليدي در مجتمع دفع و مديريت پسماند آرادکوه، اظهار کرد: کمپوست از مواد ارگانيک باز توليد ميشود و فاقد مواد شيميايي است، اما کمبودهاي آن در محصولات جديد جبران ميشود، تا کارايي لازم را داشته باشند.وي با بيان اينکه وجود شيشه در کمپوست موجب کاهش کيفيت آن ميشود، گفت: در حال حاضر کمپوستي که از مجتمع آرادکوه کهريزک وارد ميشود، فاقد شيشه است.
فياض با اشاره به برنامهريزي براي افزايش توليد کمپوست در سال توليد ملي، اظهار کرد: در گذشته هر يک از بخشهاي فرآيند توليد اين محصول به دست يک پيمانکار مجزا بود، اما هماکنون کل فرآيند هوادهي و پردازش توسط يک پيمانکار واحد انجام ميشود، به اين ترتيب سبب افزايش توليد کمپوست تا پايان سال جاري خواهيم بود.
http://www.iren.ir/Nsite/FullStory/?Id=7877
نظرات شما عزیزان:
نویسنده: mannane
׀ تاریخ: دو شنبه 29 آبان 1391برچسب:,
׀ موضوع: <-PostCategory->
׀
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
ما همه سرنشينان يك كشتي هستيم؛ كشتي جهان كه گهواره و محل زيست و پرورش انسان است و اين نقش يگانه را براي خود حفظ كرده است. اما جنگ و تخريب طبيعت و محيط زيست دو تهديد اصلي براي اين كشتي و آينده بشريت محسوب مي شود. تهديداتي كه ريشه در تمايلات منفي دروني، فزون خواهي و برتري جويي بشر دارند و هر يك به تنهايي يا با هم مي توانند آينده دشوار و تاريكي را براي جوامع انساني رقم زنند. همانگونه كه تاكنون صدمات و ضررهاي جاني و مالي فراواني را بر بشريت تحميل كرده اند.